Фирмен мебелен магазин на Ергодизайн, град Русе
Посетете изложбения салон на Ергодизайн, където ще разпознаете най-деликатните модели от колекциите ни. Простиращ се на 240 кв.м, шоурумът е ситуиран в Бизнес парк Русе, в непосредствена близост до основните пътни артерии бул. „Липник“ и „Потсдам“. Магазинът предлага подбрана селекция от най-новите световни тенденции в областта на интериорния дизайн, както и многобройни възможни комбинации от абстрактни форми, дамаски и аксесоари. От традиционното до модерното, при нас може да закупите или да поръчате по индивидуален проект. Избягайте от еднообразието в дизайна и заповядайте при нас!
гр. Русе, бул. Липник 123,
Русе
0897 846460
Google + Facebook

Тапицирано легло Toro


Уникален дизайн и мултифункционалност са умело преплетени във авангардния и изненадващ модел "Торо". Смелата динамична линия, пластичните форми и силно подчертаната асиметрия правят спалнята една своеобразна скулптурна пластика, пренасяща дизайна на вашия дом в нови измерения. 

Размери & цени

Цена от:
998 лв.
on-order.gif
Описание


Леглото е изцяло тапицирана с мек пенополиуретан с дебелина 8 см. като по този начин се избягват нежеланите удари в твърди и остри ръбове. Завършекът е от еко кожа, обшита с перфектно изработени декоративни шевове, допълнително подчертаващи динамичната линия на леглото. При "Торо" таблата на спалнята е заменена от две меки облегалки от пенополиуретан снабдени с механизми за повдигане, позволяващи 5 степенното им позициониране съответно на 15°, 30°, 45°, 60° и 75° спрямо равнината на матрака. Облегалките се повдигат независимо една от друга, което им позволява да бъдат позиционирани в различни наклони.