Фирмен мебелен магазин на Ергодизайн, град Русе
Посетете изложбения салон на Ергодизайн, където ще разпознаете най-деликатните модели от колекциите ни. Простиращ се на 240 кв.м, шоурумът е ситуиран в Бизнес парк Русе, в непосредствена близост до основните пътни артерии бул. „Липник“ и „Потсдам“. Магазинът предлага подбрана селекция от най-новите световни тенденции в областта на интериорния дизайн, както и многобройни възможни комбинации от абстрактни форми, дамаски и аксесоари. От традиционното до модерното, при нас може да закупите или да поръчате по индивидуален проект. Избягайте от еднообразието в дизайна и заповядайте при нас!
гр. Русе, бул. Липник 123,
Русе
0897 846460
Google + Facebook

BLANCO MODEX-M 60


Модерен и ексклузивен, BLANCOMODEX-M 60 предлага изчистено изпълнение с кубични форми, както и широк борд с платформа за смесител. Голямото корито е с покрит преливник C-overflow и капак CapFlow. Възможни са комбинации с различни дебелини на плот и височини на шкафа.

 

 

 

 

Цена:
on-order.gif
Описание


SILGRANIT PuraDur II е технически уникален материал на BLANCO. С първокласни качества за поддържане и неколкократно подобряван, материалът се предлага за всички продукти от SILGRANIT и във всички цветове.

  • Много лесно и трайно поддържане

Новите изключителни качества на материала SILGRANIT PuraDur II предлагат ненадминато лесно поддържане и трайна устойчивост на мивките от цветен композитен материал.

  • Уникални цветове

Предлага се в девет различни цвята, перфектно съвместими със смесителите BLANCO.

  • Свойства на материала

Копринената визия на гладката каменна повърхност създава усещане за мекота при допир. PuraDur II гарантира също и изключителна устойчивост на издраскване, топлоустойчивост до 280° градуса, устойчив на киселини, не се променя на светлина(дори и при пряка слънчева светлина).


ЦВЕТОВЕ: