Фирмен мебелен магазин на Ергодизайн, град Русе
Посетете изложбения салон на Ергодизайн, където ще разпознаете най-деликатните модели от колекциите ни. Простиращ се на 240 кв.м, шоурумът е ситуиран в Бизнес парк Русе, в непосредствена близост до основните пътни артерии бул. „Липник“ и „Потсдам“. Магазинът предлага подбрана селекция от най-новите световни тенденции в областта на интериорния дизайн, както и многобройни възможни комбинации от абстрактни форми, дамаски и аксесоари. От традиционното до модерното, при нас може да закупите или да поръчате по индивидуален проект. Избягайте от еднообразието в дизайна и заповядайте при нас!
гр. Русе, бул. Липник 123,
Русе
0897 846460
Google + Facebook

Възглавници Memory Foam


мемори фоам възглавница

Възглавница MEMORY FOAM се нагажда перфектно по врата и главата, облекчавайки напрежението в мускулите на врата и рамените мускули. Сърцевината е от MEMORY слой с висока плътност, а вътрешния и външен плат е 100% памук.

 

 

Цена:
79 лв.
Размери

available.gif
Описание


Възглавница MEMORY FOAM се предлага под формата на руло и в размери 40х70, 40х80 и 40х90 см. Мемори възглавниците на Дон Алмохадон са възможно най - ергономичните и най - пълно прилягащи към главата възглавници. Направени от MEMORY слой, нашите възглавници са проектирани да облекчават напражението на врата и да се напасват точно към извивките на главата.