089 7 846460; 082 824252

089 7 846460; 082 824252

МОДЕРЕН, ЕРГОНОМИЧЕН ДИЗАЙН

МЕБЕЛИ РУСЕ

Нашите мебели са онова, от което се нуждае вашия дом!

Category 1

Category 2

Category 3

ИЗБРАНИ ПРОДУКТИ


ФИРМЕНИ МАГАЗИНИ

Нашите мебели се продават в повече от 40 магазина в цялата страна, вкл. и в Румъния. Не ни откриваш? Свържи се с нас и нашите сътрудници ще ви упътят.

ВИСОКО КАЧЕСТВО

Всички мебели произведени от нас се изработват от качествени материали, преминали технически тестове.

ПО ПОРЪЧКА

Имаш идея за перфектната мебел за своя дом? Разгледай нашите мебели, комбинирай, оразмери и ни изпрато своя проект. Ние ще го реализираме.

Кои сме ние?

 Мебелите с марка ЕРГОДИЗАЙН се предлагат на българския пазар от 1996 г. През всичките тези години компанията ни се утвърди като символ на високо качество и неподправен мебелен дизайн. Продукцията ни е предназначена за активни и позитивни хора, взискателни към начина си на живот, търсещи трансформация на своя дом чрез стилни и вълнуващи решения, които същевременно не пропускат необходимостта от практични удобства като комфорт, ергономия и многофункционалност.

Всички тези качества на нашите продукти може да усетите в изложбения салон на Ергодизайн, където ще разпознаете най-деликатните модели от колекциите ни. Простиращ се на 240 кв.м, шоурумът е ситуиран в Бизнес парк Русе, в непосредствена близост до основните пътни артерии бул. „Липник“ и „Потсдам“. Магазинът предлага подбрана селекция от най-новите световни тенденции в областта на интериорния дизайн, както и многобройни възможни комбинации от абстрактни форми, дамаски и аксесоари. От традиционното до модерното, при нас може да закупите или да поръчате по индивидуален проект. Избягайте от еднообразието в дизайна и заповядайте при нас!

Виж повече
Изчерпан