Фирмен мебелен магазин на Ергодизайн, град Русе
Посетете изложбения салон на Ергодизайн, където ще разпознаете най-деликатните модели от колекциите ни. Простиращ се на 240 кв.м, шоурумът е ситуиран в Бизнес парк Русе, в непосредствена близост до основните пътни артерии бул. „Липник“ и „Потсдам“. Магазинът предлага подбрана селекция от най-новите световни тенденции в областта на интериорния дизайн, както и многобройни възможни комбинации от абстрактни форми, дамаски и аксесоари. От традиционното до модерното, при нас може да закупите или да поръчате по индивидуален проект. Избягайте от еднообразието в дизайна и заповядайте при нас!
гр. Русе, бул. Липник 123,
Русе
0897 846460
Google + Facebook

Мека мебел Paulo


Мека мебел, която съчетава в себе си удобството на фотьойл и габаритите на стол. Оригиналният дизайн е съчетан с изключителна ергономичност. При използването на една и съща дамаска или кожа се комбинира с други модели мека мебел, вписвайки се в единна конфигурация, като спестява жилищно пространство замествайки по-обемистите фотьойли.

Размери & цени

Цена от:
173 лв.
on-order.gif
Описание


Освен в домове моделът с успех се реализира на обществени места, като офиси, заведения, фоайета, приемни и др. Добрият вкус ограничава изборът от дамаски до гладки едноцветни флокове и кожи. Характерни черти на модела са ефектните подлакътници тип якичка, двойните лицеви шевове и металната тръба оформяща гърба на фотьойла. Съществува възможност да се изработва без видима метална тръба.