089 7 846460

089 7 846460

Мемори матрак MEDICAL MEMORY

Съчетаващ предимствата на мемори пяната и носещ всички положителни ефекти върху здравето, матракът има красив дизайн и носи излъчване за лукс.

Ако имате проблеми в двигателно – опорния апарат, изпитвате постоянни болки в гърба, кръста, мускулите и ставите или ако просто искате най-накрая да се наспите и да сте готови да посрещате предизвикателствата на нашето забързано ежедневие – Медикал Мемори е ВАШИЯТ МАТРАК.

Специалните свойства на Медикал Мемори се дължат изцяло на комбинацията от качествени материали от изполвани в него:

    Ядро от Multiflex, отличаващо се с висока плътност и невероятна устойчивост на натоварване, без каквато и да е следа от деформация. Важно е да се знае, че качественият МЕМОРИ МАТРАК има стабилно ОРТОПЕДИЧНО ЯДРО и именно това е функцията на Multiflex пяната.
    
    Слой от 5 см. МЕМОРИ пяна – материал, превъзхождащ анатомичните свойства на латекса, правещо го предпочитан материал от водещите производители. Комбинацията от тези материали осигуряват разпределението на тежестта на тялото равномерно и пропорционално по цялата контактна повърхност. Това от своя страна допринася за свободното движение на флуиди в тялото, пълната релаксация на мускулите и ставите. Комфортът от допира и санитарните свойства на матрака се осигуряват от материалите, използвани в калъфа и техните свойства:
    
    Плат с хипоалергенни фибри , преминал антиактериална обработка.
    
    Среда, предпазваща от развитието на микроорганизмии и акари в ядрото на матрака.
    
    Калъф с цип , позволяващ безпроблемно сваляне и пране при ниска температура в домашни условия. 8 години производствена гаранция. Експресна доставка до 48 часа.


Виж повече
Изчерпан